Strona główna
Produkty
Chleb
Bułki
Ciastka
Ciasta
Kanapki śniadaniowe
BartKanapki
Zapiekanki
Przekąski słone
Przepisy
Chleb
Bułki
Nasze sklepy
Aktualności
O nas
Historia firmy
FAQ
Ciekawostki
Porady
Kontakt
Jesteś tutaj:
Bartkowscy
›
Produkty
›
Chleb
› Chleb Kresowy
Chleb
Chleb Chłopski
Chleb Zwykły
Chleb Domowy
Chleb Wiejski
Chleb Orkiszowy
Chleb Beniamin
Chleb Królewski
Chleb Słonecznikowy
Chleb Dyniowy
Chleb Słoneczny
Chleb Spychany
Chleb Pur-Pur
Chleb Pełnoziarnisty
Chleb ZiarnoVita
Chleb Żytni
Chleb Kresowy
Chleb Bawarski
Bułka Pszenna Kanapkowa
Chleb Pszenny z Makiem
Chleb Tostowy
Bułki
Ciastka
Ciasta
Kanapki
BartKanapki
Zapiekanki
Przekąski słone
Chleb Kresowy
poprzedni
Chleb Kresowy - zdjęcie 1
następny
zdjęcie: 1/1
Opis
Z mąki razowej
Na zakwasie
Do mrożenia
Mąka pszenno-żytnia
FAQ
Dlaczego niektóre bułki szybko robią się twarde?
Czy macie w swojej ofercie chleb na zakwasie?
Czy używacie drożdży do produkcji?
Porada
Pamiętaj, żeby zawijać pieczywo w bawełnianą tkaninę. To uchroni je przed wyschnięciem i sprawi, że pieczywo nie zrobi się po kilku godzinach czerstwe ani "gumowe".
zamknij okno
Nawigowanie
←
/
→
: Przejdź do poprzedniego/następnego produktu
p
/
n
: Przejdź do poprzedniego/następnego produktu
k
/
j
: Przejdź do poprzedniego/następnego produktu
Okno pomocy
?
: Otwórz okno pomocy skrótów klawiaturowych
esc
: Zamknij okno pomocy skrótów klawiaturowych
Piekarnia Bartkowscy Sp. J.
ul. Parkowa 22, 87-100 Toruń, tel/fax.
+48 56 654 77 83
NIP: 8790173726, KRS: 0000069669, REGON: 008366232
Produkty
Przepisy
Nasze sklepy
Aktualności
O nas
Kontakt
Projekt:
Org.anizm
/ Wykonanie:
Kalejdoskop